Beste bezoeker,
Word je geprikkeld door de ervaringen en reacties die mijn cliënten hier zelf kunnen posten, dan kun je hier contact met me opnemen.


Reacties

Reacties van cliënten — 3 reacties

  1. Altijd weer heerlijk en lekker lang slapen na een ontspanningsbehandeling bij Dorien. Ik verheug me er altijd weer op als de afspraak weer in zicht komt want ik ervaar het als een soort cadeautje.

  2. Na de behandeling van Dorien voel ik mij weer heerlijk en ontspannen. Dorien weet precies hoe ze je “gevoelige” plekken moet behandelen en geeft je hele goede adviezen. Ze heeft enorm veel kennis over haar vakgebied en alles wat met ontspannen en gezondheid te maken heeft. Daarbij is het een lieve en hele warme vrouw die goed kan luisteren, kortom ik kijk weer uit naar mijn volgende behandeling. 👍😘

  3. Een cliënte schreef het volgende:

    “Na een behandeling voel ik me heerlijk licht en ontspannen. De energie stroomt! Het fijne aan zo’n behandeling is dat het mijn gemis aan lichamelijk contact compenseert. Het is een erg prettige ervaring dat Dorien zoveel warmte kan geven.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>