“hét meerdaagse vrouwenfestival in Zeewolde”

Update: het festival was weer een feest.

Tijdens de zomereditie van festival Lorelei heb ik weer genoten van de workshops en therapeutische sessies die ik daar mocht geven.
Het thema was dit jaar: Vrouwe van Overvloed. Op dit festival hebben mijn collega Sylvia en ik een vier handenmassage verzorgd.

Lorelei 2018. Foto van Dorien. © dees'art

Ook ná festival Lorelei

In deze tijd leven we veel in ons hoofd in plaats van uit ons hart. We verliezen daardoor het contact met de rest van het lichaam.
We rennen maar rond en pijn wordt niet erkend. Emoties worden weggestopt en de energie stagneert, met als gevolg: onbalans.
Tijd om ook ná festival Lorelei weer thuis te komen in je lijf!
 

Behandeling: in vertrouwen mag je vrijgeven

Tijdens een sessie lichaamswerk begeleid ik je bij het accepteren van zowel het ontstaan als de heling van de onbalans. De behandeling zet het proces van opruimen in gang, zodat de energie weer onbelemmerd en vrij door het lichaam kan stromen.
Erken de pijn, adem er met aandacht naar toe, en voel hoe het minder wordt. Emoties mogen er zijn. In een warme bedding met geuren en klanken mag je weer het kind zijn dat wordt gekoesterd en aangeraakt.

Workshop

Je kon deelnemen aan de creatieve workshop Krachtamulet maken van speksteen. Met het doel om uit je hoofd en in je lijf te komen sluit deze workshop prima aan op het thema van de sessies: leven vanuit je hart!

In mijn praktijk werk ik met diverse methoden en ondersteunende technieken, zoals shiatsu en meridiaantherapie, Chi Nei Tsan of taöistische orgaanmassage, ohmpunctuur, en behandelingen met guasha, cupping, moxa, TDP-lamp, kinesiotape, oorkaarsen, klankschalen en het HHP andulatietherapie systeem.